VISSZA
Weboldal: www.flixbus.hu Telefon: +36 1 701 04 78 Városok: Bécs, Berlin, Budapest, Győr, München, Prága, Velence,
Cím:
20%

FlixBus – Távolsági buszszolgáltató
Kategória: Utazás Érvényes:

A FlixBus egy fiatal utazási vállalat, amely 2013 óta Európában milliók utazási szokásait változtatja meg. Technológiai start-up, internetcég és klasszikus közlekedési vállalat egyedülálló kombinációjaként rövid idő alatt Európa legnagyobb távolsági buszhálózatát hoztuk létre.

Egyszerű foglalási rendszerrel és naponta bővülő ajánlatokkal tesszük lehetővé milliók számára a világ felfedezését elérhető áron. Emellett a zöld távolsági buszok betartják a legmagasabb komfort-, biztonsági és környezetvédelmi szabványokat, és az autóhasználat ökológikus és kényelmes alternatíváját kínálják.

A sikerünk egy hagyományos közlekedési eszköz digitalizálására épül. Olyan technológiai újítások, mint a példaértékű foglalási- és jegyrendszer, a FlixBus-App, az ingyenes Wi-Fi vagy a buszok GPS-es nyomonkövethetősége teszik lehetővé az utazásnak ezt az új módját. Okos útvonaltervezéssel és egy dinamikus ármenedzsmenttel ügyfeleink számára mindig a legjobb ajánlatot tudjuk nyújtani. Ehhez a középvállalkozói szektorral kötött szoros együttműködésre építünk: regionális busz partnerek – gyakran családi vállalkozások több évtizedes tapasztalattal – teszik ki a zöld FlixBus-flottát. Így kapcsolódhat össze az innováció, a start-up mentalitás és egy erős, nemzetközi márka a hagyománnyal és a minőséggel.

A napi 300.000 indulásnak, a 29 ország több, mint 2.000 célállomásának köszönhetően valóban felfedezheted Európát!

FlixBus 2018 kampány kedvezményei:

  • 10% kedvezmény, csak mobil applikációban használható,  2019. 03. 31-ig érvényes és korlátlan (többször igényelhető)
    10% Kedvezmény beváltása itt
  • 20% kedvezmény, használható mobil applikációban és weben is, 2019. 03. 31-ig érvényes  és csak egyszer igényelhető
    20% Kedvezmény beváltása itt