VISSZA
Weboldal: www.strand.csopak.hu Telefon: 00 36 87 446 765 Város: Csopak
Cím:
36%

Csopak Strand
Kategória: Szórakozás Érvényes:

Családbarát és Intelligens strand! Mindkét minősítésnek megfelel a Balaton egyik legszebb és legkedveltebb strandja, az új fejlesztésekkel bővülő csopaki strand. A csopaki strandon 530 m-es hosszúságban homokos, biztonságos, fürdésre kijelölt vízfelület fogadja a strandolni vágyókat. A parton 15 000 m2 zöldterület, gyermekek részére jól felszerelt játszóterek, kabinok, hideg-melegvizes zuhanyzók, valamint a sportolni vágyók részére strandröplabda pálya és egyéb sportolási lehetőségek állnak rendelkezésére.

A strand előtti közel 1000 férőhelyes parkoló ingyenes. A strandon belül éttermek, élelmiszerbolt, újságos, óriáscsúszda és több más kiszolgáló egység áll a vendégek rendelkezésére.
A kialakított homokföveny kisgyermekes családoknak ideális.

Díjtalan szolgáltatásaink:
– ingyenes parkolási lehetőség
– horgászstég
– animációs programok
– elsősegélynyújtás, vízimentő-szolgálat
– közös öltözők
– hidegvizes szabadtéri zuhanyzók
– WC használat.

Strandunk május végétől augusztus végéig fizető strand. Belépőjegyet a pénztári órákban 07.00 – 19.00 -ig kell váltani a rendelkezésre álló 3 pénztárunknál. 16.00 órától kedvezményt biztosítunk. Strandbelépők és szolgáltatások árának kiegyenlítésére bankkártyát és SZÉP kártyát elfogadunk. A strand Balaton Best Card elfogadóhely.
Nyitvatartási idő után szabadstrandként működik!