VISSZA
Weboldal: www.getsarlov.com Város: Budapest
Cím:
25%

Get Sarlov City Discovery Tours
Kategória: Szórakozás Érvényes:

A Get Sarlov – City Discovery Tours Budapest egy izgalmas és szórakoztató városnéző túra. A városi kalandtúra egy „kincskereső” jellegű játék és egy detektív történet egyben, mely során a résztvevők Budapest utcáin nyomokat követnek, kódokat fejtenek és feladatokat oldanak meg.
A túra nem idegenvezető által vezetett. Maguk a résztvevők a kb. 3 – 3,5 órás túra keretén belül túradokumentum segítségével egy kalandos történetet végig élve, interaktív módon vezetik végig saját magukat a város érdekes pontjain.
A városi „hajsza” állomásról állomásra vezeti a városi „detektíveket” és a túra közben nem csak a szórakoztató kalandot élik meg, de megismerik az épületek, szobrok mögött meghúzódó érdekes történeteket, városi legendákat is.
Gyalog és a BKV járatai segítségével erednek Monty Sarlov (a mi képzeletbeli főhősünk) nyomaiba, hogy megakadályozzanak egy képzeletbeli, nagy műkincsrablást.
Az izgalmas történeten túl, számos állomáson kihelyezett technikai és logikai eszköz fokozza az egyedi és emlékezetes városnézés élményét. Amennyiben rendelkezel ISIC kártyával és szeretnél a túrán végig menni családoddal vagy barátaiddal, a weboldalon történő foglalás során az adatok megadása után a kuponkód mezőbe írd be az alábbi kuponkódot, mely automatikusan 25% kedvezményt biztosít Számodra. Egyetlen feltétel, hogy a túra induló állomásán (BUDINFO , Budapest 1051 Erzsébet tér 1.) felmutasd ISIC kártyádat. Foglalás után minden további teendőről e-mailben értesítünk. Jó szórakozást!

Kuponkód: ISIC123