VISSZA
Weboldal: www.kecskemetifurdo.hu Telefon: 00 36 76 500 320 Város: Kecskemét
Cím:
17%

Kecskeméti Fürdő
Kategória: Egészség, Szépségipar, Szórakozás Érvényes:

Létesítményünk két, több funkcióval ellátott fedett medencével, valamint egy külső élménymedencével is rendelkezik, amely a tökéletes kikapcsolódást, szórakozást szolgálja. Az élményelemek 12 percenként lépnek működésbe.

A legyező alakú élménymedence több szórakoztató funkcióval is rendelkezik. A hullámmedence keskenyebb részén négy hullámkamra található, ahol a vízmélység 1,80 m. A belső részektől a medence pereméig a fenék folyamatosan emelkedik, így a medence széle igen sekély, mélysége mindössze 18 cm-re csökken. Az extrémebb sportok képviselőinek épült az az ugrórész, ahol a legjobb és legszebb fejeseket lehet bemutatni, itt a víz mélysége 2,50 méter. A teljes medence területén 5 pezsgőrész lett kialakítva, valamint 2 vizes buzgár létesült, amelyet nagyon kedvel a nagyközönség.

A fürdő területének hátsó traktusában található a vízeséssel, különleges barlangmedencével megépített kis paradicsom, valamint ebbe a részbe kapcsolódik bele egy sodrófolyosó, amely remek szórakozási lehetőség minden korosztálynak. Feszített víztükrű ez az élménymedence is, amely kivételes szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A lépcsős bejáratnál, és a barlangban a vízmélység 1 méter, majd a területen továbbhaladva a sodrófolyosónál 120 cm mély. A víz hőmérséklete kellemes, 32 °C –os. A szabálytalan alakú medence élményelemei 12 percenként lépnek működésbe, amelyek hosszabb ideig forgatják kellő módon a vizet. Az élménymedence barlang egységében 1 széles vízfüggöny, valamint a belső részben ülőpadok helyezkednek el, amelyek pezsgőlevegő funkcióval is rendelkeznek. További 4 ülőhelynél hát- és derékmasszázs található, amelyek a tökéletes kikapcsolódást, felüdülést, pihenést szolgálják.

A kültéri élménymedence télen nyáron számtalan élvezetes pillanatot nyújt. A téli hónapokban is használható medence körben feszített víztükrű, az épületen belül létesült lépcsőn lehet bejutni, áthaladva a külső és belső teret elválasztó függönyön. A medence vízmélysége 1,20 méter, amely 91 m2 –nyi vízfelülettel rendelkezik. A 30-36 °C hőmérsékletű vízben 2-2 darab csúcsos és széles szájú nyakzuhany, 1 darab vizes buzgár és pezsgőlapok találhatóak.