VISSZA
Weboldal: WEBSHOP
Online kedvezmény
5%

Notino
Kategória: Szépségipar

A Notino vezető helyet tölt be a parfüm és kozmetikai termékek kiskereskedelmi online piacán, egész Európa területén. Arra törekszünk, hogy a kiemelkedő minőségű szépségápolási termékek mindenkinek elérhetőek legyenek, bárhol és bármikor.

Termékkategóriáinkban megtalálhatóak továbbá: drogéria, erotika, dermokozmetika, lakásillatosító parfümök, elektronika, speciális kozmetikumok, valamint baba & mama kategória.

A Notino.hu ismert termékek széleskörű kínálatával rendelkezik, de ami különlegessé teszi, hogy, kisebb, helyi márkákat is felsorakoztat a kínálatában a világ minden szögletéből. Franciaország lankáitól kezdve, a napos Olaszországon át egészen az exotikus ázsiáig, olyan helyi termékeket tesz elérhetővé, amely más online boltokban ritkán található meg.

Több mint 55 ezer termék és 1500 márka egy helyen!

Az online rendeléskor 5% kedvezményben részesülhetnek az ISIC és ITIC kártyafelhasználók.

A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.

Ennek érvényesítéséhez látogass el a https://benefits.isic.org/notino weboldalra és add meg az ISIC vagy ITIC kártya adataidat.

Ezután megkapod a kedvezményre jogosító kupon kódot, melyet  a webáruház pénztár oldalán tudsz aktiválni a kuponkód megadott helyre való beírásával, amennyiben erről a linkről kattintasz majd vásárolni.
Fontos, hogy a vásárlásod erről a linkről indítsd.

Notino