VISSZA
Baross City Hotel
Weboldal: www.barosshotel.hu Telefon: +36 1 461 3010 Város: Budapest
Cím:
20%

Baross City Hotel
Kategória: Utazás Érvényes:

20% engedmény az előre megrendelt – www.barosshotel.hu oldalán közzétett, az adott szállodára érvényes ellátást tartalmazó napi standard szobaárból. A kártya birtokosa már foglaláskor köteles jelezni, hogy kedvezményre jogosító kártyával rendelkezik és szeretné igénybe venni a kedvezményt.
Hivatkozási jelszó: ISIC
A kedvezmény kizárólag közvetlenül a szállodánál történt foglalások esetén érvényesíthető, illetve más kedvezményekkel össze nem vonható!

A Keleti Pályaudvar mellett található 3-csillagos, hangulatos belső udvarra néző szálloda 56 komfortos, jól felszerelt szobával, reggeliző helyiséggel, valamint a szálloda egész területén elérhető ingyenes WiFi kapcsolattal áll vendégei rendelkezésére. A szállodában egyágyas, kétágyas/franciaágyas, háromágyas, négyágyas szobák és apartmanok találhatóak. Budapest főbb turisztikai nevezetességei – többek között a Hősök tere és a Széchenyi Termál Fürdő – akár gyalogosan is könnyedén elérhetőek. A szálloda közvetlen közelében számos étterem, kávézó, üzlet és látnivaló található.
A Baross City Hotel 11 apartmanja kiválóan egyesíti a klasszikus szállodai szolgáltatások és az apartmanházak előnyeit. Két hálószoba, nappali és egy teljesen felszerelt konyha biztosítják az otthon minden kényelmét. Mindkét hálószobához külön fürdőszoba tartozik. A nappaliban található kanapé is ággyá alakítható, valamint kérésre a nappaliban pótágy is elhelyezhető.
Szobatípusok:
Egyágyas szoba, Kétágyas/franciaágyas szoba, Háromágyas szoba, Négyágyas szoba, Apartman