VISSZA
Weboldal: www.budapestinfo.hu Város: Budapest
Online kedvezmény
15%

Budapest Kártya
Kategória: Gasztronómia, Szolgáltatás, Szórakozás, Utazás

A Budapest Card egy városkártya, melynek megvásárlásával bizonyos turisztikai szolgáltatások ingyenesen, vagy kedvezményesen vehetőek igénybe. A kártya forgalmazásának célja egyrészt a főváros turisztikai marketingre fordítható bevételeinek növelése, másrészt olyan turisztikai szolgáltatások előtérbe helyezése, melyek minőségükkel, színvonalukkal elősegítik egy kedvezőbb városkép kialakulását a látogatók körében. Célunk továbbá a Budapest Card-dal, hogy az ide érkezőknek egy olyan élménycsomagot biztosítsunk, melyen keresztül megismerhetik Budapestet, annak rejtett kincseit, pezsgő kulturális életét, és meghatározó emlékekkel, élményekkel feltöltődve térjenek haza.

Az online rendeléskor 15% kedvezményben részesülhetnek az ISIC kártyafelhasználók. Ennek érvényesítéséhez a https://benefits.isic.org/budapest-card oldaon az ISIC adatok kitöltése után kapott kódot a https://www.budapestinfo.hu/hu/webaruhaz oldalon kiválasztott kártyákkal, a „Bevásárló Kosár” fülnél lehet aktiválni, a kuponkód megadott helyre való beírásával.

A BUDAPESTINFO TURISTA INFORMÁCIÓS IRODÁINKBAN szintén 15 % kedvezményt biztosítunk az igazolvánnyal rendelkező turistáknak.

Budapest Kártya

Az alábbi helyszíneken van lehetőség megvásárolni a Budapest Card-ot, valamint a vouchert fizikai kártyára

Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A Terminál
Nyitva tartás: 08:00–22:00
Telefon:+36 1 576 1402

Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B Terminál
Nyitva tartás: 09:00–21:00
Telefon: +36 1 576 1403

Városháza Park Hütte (1052 Budapest, Károly körút)
Nyitva tartás: 09:00 – 19:00

Liget Látogatóközpont (1146 Budapest, Dózsa György út)
Nyitva tartás: 10:00 – 20:00