BACK
Website: www.vita-pharm.hu Phone: +36 1 222-02-30 Cell phone: +36 20 912-48-55 City: Budapest
Address:
5%

Vita – Pharm Magánklinika
Category: Health Valid for:

Az 1992 óta működő Vita-Pharm Magánklinika Magyarországon elsőként ötvözte a keleti medicina és a természetgyógyászat hagyományait a nyugati orvostudomány ismeret- és eszköztárával – mégpedig kiváló és elismert szakorvosok közreműködésével.

Magánrendelő intézetünkben családias hangulatú, betegközpontú gyógyítást biztosítunk a hozzánk fordulóknak. Amit nyújtunk: komplex szakorvosi vizsgálat és terápia, átfogó állapotfelmérés, egyénre szabott allergiaellenes-, stresszoldó-, és fogyasztó programok, betegség megelőző kezelések. Emellett fogorvos szakrendelőnkben teljes körű gyermek- és felnőtt fogászat várja a kedves pácienseket. Fogorvos szakrendelőnket a legkorszerűbb fogászati berendezésekkel szereltük fel. Fogorvos kollégáink minden beavatkozást a legkorszerűbb anyagokkal végeznek, biofogászati szemlélettel, garanciával, sürgősségi lehetőséggel.

Cégek számára üzemorvosi szolgáltatást nyújtunk, akár helyszíni kiszállással.

A modern technológia által nyújtott komputeres biofeed-back módszer révén a lappangó, nehezen felderíthető és gyakran hosszasan elhúzódó, betegségmegelőző állapotok felderítésére és diagnosztizálására is lehetőség van, így még a súlyosabb tünetek, elváltozások megjelenése előtt meg lehet kezdeni az azonnali terápiás beavatkozást.

Vizsgálataink bejelentkezés alapján, előre egyeztetett időpontban történnek. Amennyiben gyors, azonnali ellátás szükséges, rendelőnk 8-20 óráig készséggel áll rendelkezésére minden hétköznap.