VISSZA
Weboldal: www.flixbus.hu Telefon: +36 1 701 04 78 Városok: Bécs, Berlin, Budapest, Győr, München, Prága, Velence,
Online kedvezmény
15%

FlixBus – Távolsági buszszolgáltató
Kategória: Utazás

A FlixBus egy fiatal utazási vállalat, amely 2013 óta Európában milliók utazási szokásait változtatja meg. Technológiai start-up, internetcég és klasszikus közlekedési vállalat egyedülálló kombinációjaként rövid idő alatt Európa legnagyobb távolsági buszhálózatát hoztuk létre.

Egyszerű foglalási rendszerrel és naponta bővülő ajánlatokkal tesszük lehetővé milliók számára a világ felfedezését elérhető áron. Emellett a zöld távolsági buszok betartják a legmagasabb komfort-, biztonsági és környezetvédelmi szabványokat, és az autóhasználat ökológikus és kényelmes alternatíváját kínálják.

A sikerünk egy hagyományos közlekedési eszköz digitalizálására épül. Olyan technológiai újítások, mint a példaértékű foglalási- és jegyrendszer, a FlixBus-App, az ingyenes Wi-Fi vagy a buszok GPS-es nyomonkövethetősége teszik lehetővé az utazásnak ezt az új módját. Okos útvonaltervezéssel és egy dinamikus ármenedzsmenttel ügyfeleink számára mindig a legjobb ajánlatot tudjuk nyújtani. Ehhez a középvállalkozói szektorral kötött szoros együttműködésre építünk: regionális busz partnerek – gyakran családi vállalkozások több évtizedes tapasztalattal – teszik ki a zöld FlixBus-flottát. Így kapcsolódhat össze az innováció, a start-up mentalitás és egy erős, nemzetközi márka a hagyománnyal és a minőséggel.

A napi 400.000 indulásnak, a 30+ ország több, mint 2.500 célállomásának köszönhetően valóban felfedezheted Európát!

FlixBus 2019 kampány kedvezményei 2020.10.01 – 2021.03.31-ig:

  • 10% kedvezmény,  korlátlan (többször igényelhető).
    10% Kedvezmény beváltása itt
  • 15% kedvezmény, minimum 2 jegy megrendelése esetén (félévente 1x)