VISSZA
Weboldal: www.icentre.hu Telefon: 00 36 1 439 3333 Város: Budapest
Online kedvezmény
6%

iCentre
Kategória: Szolgáltatás

A iCentre Webáruházon keresztül Ön a StarKing Óbuda Kft.-től rendelhet számítástechnikai, elektronikai és egyéb termékeket, ingyenes regisztrációt követően. A regisztráció során megadott, illetve a rendeléshez szükséges személyes adatokat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk, de a házhoz szállítást végző futárszolgálatot kivéve harmadik félnek nem adjuk át.

Webáruházunkból csak 18 éven felüli személyek rendelhetnek, és kizárólag háztartásban használatos mennyiségekre vonatkozó rendeléseket tudunk teljesíteni.
Bizonyos termékek csak korlátozott számban érhetőek el, ezért a megrendelést követő 1 munkanapon belül értesítjük a megadott elérhetőségek egyikén. A visszajelzésig nem tudjuk garantálni a vásárlás sikerességét.

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Bár mindent megteszünk, hogy a termékismertetők a lehető legpontosabbak legyenek, a leírások, műszaki adatok, illetve a tájékoztató jelleggel feltüntetett raktárkészlet-információ és szállítási határidő esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.