VISSZA
Weboldal: www.mahartpassnave.hu Telefon: 06-1-484-4000 Város: Budapest
Online kedvezmény
25%

MAHART PassNave Személyhajózási Kft.
Kategória: Utazás

A MAHART PassNave Személyhajózási Kft. a legnagyobb múlttal rendelkező személyhajózási vállalkozás Magyarországon. A hazánkban több mint 120 éve létező vízi személyszállítás elsősorban a Dunára, mint nemzetközi vízi útra összpontosul. Cégünk 1994. január 1-jén alakult, mint a MAHART Magyar Hajózási Rt. 100%-os tulajdonú társasága. A 2008-as évben lezárult privatizációt követően társaságunk 84%-ának tulajdonosa a több mint 60 éves Masped Zrt., hazánk piacvezető szállítmányozási és logisztikai vállalata. 2013. októberétől a cég többségi tulajdonosa ismét a Magyar Állam.

Az elmúlt évtized egyértelműen bizonyította, hogy bár szolgáltatásaink a hajókhoz kötődnek, tevékenységünk mára már nem a klasszikus értelemben vett hajózás, illetve vízi személyszállítás, hanem az idegenforgalmi, turisztikai piac európai szintű kiszolgálása a vízen. Több száz közintézmény, vállalat, magánszemély és közel 400.000 utas, illetve vendég tartozik megrendelőink, ügyfeleink, partnereink körébe.

Budapest – Szentendre – Leányfalu – Tahitótfalu – Visegrád – Nagymaros – Dömös – Zebegény – Esztergom kirándulójegyre 25%-os kedvezmény.

Budapest-Szentendre útvonalon közlekedő kirándulóhajó kirándulójegyre 25%-os kedvezmény .

500 Forint kedvezmény a Budapest Duna korzó, 1 órás városnéző túrára