VISSZA
Weboldal: www.paniqszoba.hu Mobil: 00 36 70 408 46 84 Városok: Budapest, Győr, Szeged,
Online kedvezmény
15%

PÁNiQ-Szoba
Kategória: Szórakozás

Ismerd meg a klasszikus és népszerű „room escape” – szabadulós játékot – , Légy része az élménynek többszörösen, ÉLŐBEN!

– Éld át a bezártságot,
– Menekülj egy dzsungelből,
– Nyomozz,
– Törj be egy lakásba,
– Utazz az időben, vagy
– Forgasd le kedvenc horrorfilm-jeleneteidet nálunk, a PÁNiQ-SZOBÁBAN!

6 teljesen különböző pályánk közül mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelőt!
4 helyszínen várunk Titeket Budapesten!
Gyertek párosan, vagy akár egyszerre 15-en is egy pályára!
Tömör vasbeton falak és acél ajtók 20 méterrel a föld alatt…ez a Fűrész pályánk!
Egy elsőre meghittnek tűnő lakás több szobával… de vajon ki lakik ott? Egy titkos helyiségben erotikus tartalomra bukkantok… egy perverzzel van dolgotok! Vár titeket a Sötétkamra!
Filmes ambícióitok vannak? Szeretitek a klasszikus horrorokat? Gyertek egy igazi moziterembe! Díszletek, jelmezek segítségével találjátok meg a kamerát és a csapó használata után hangozzon el a Hollywoodban leggyakrabban hallott kifejezés: „és tessék!” Nyomoznátok a családdal, barátokkal? Vár Titeket Sherlock Holmes és a magyar származású Houdini, ahol történelmi ismeretekre is szert tehettek a szabadulás során!
Ha szeretnétek egy trópusi esőerdő rabjaivá válni, Lost pályánkon veszhettek el egy teljes órára. – ..vagy akár örökre…

A szobáink megoldásához az intelligenciátokra és csapatmunkára lesz szükség, ugyanis a helyiségek minden sarka, minden tárgya egy „kulcs”, mely közelebb visz titeket a célotokhoz. Kódokon, számzárakon, rejtvényeken, fejtörőkön, ördöglakatokon keresztül visz az út kifelé. A visszaszámláló órán folyamatosan látjátok, mennyi időtök van még hátra.  A foglalási rendszerben tudtok időpontot foglalni, kiválasztva a szimpatikus pályát.

Lehetőség van maratoni, 120 perces „szabadulásra” is, ahol az 1-es pályáról egy alagúton át a 2-esbe juttok, majd onnan kell megkeresni a kijáratot. További infó itt! Gyenge idegzetűeknek nem kell tartaniuk hirtelen, váratlan ijesztgetésektől. A magas adrenalin szintet itt az idő rohamos csökkenése, ezzel együtt a rejtvények és rejtélyek szükséges megoldása váltja ki. Ha megtaláljátok az utolsó kulcsot, ami a kijáratot nyitja, megmenekültetek! Az összehangoltság elengedhetetlen, így egyszerre 2-15 fős csapatok nézhetnek szembe az örök bezártság veszélyével, vagy az olykor megoldhatatlannak tűnő rejtélyekkel! Ha egy felejthetetlen és új élményre vágytok 60, vagy 120 percben, és persze van hozzá merszetek, foglaljatok időpontot a PÁNiQ-SZOBÁBA!