VISSZA
Weboldal: www.ridecable.hu Mobil: 00 36 70 408 3688 Város: Kecskemét
Online kedvezmény
50%

RideCable Wakeboard
Kategória: Szórakozás

A kecskeméti RideCable wakeboard pálya 2011 óta vár mindenkit, aki kipróbálná a legideálisabb nyári sportot, a wakeboardot illetve vízisít. A pálya kecskemét szívében, a domb melletti szabadidőparkban található, a DombBeach strand területén.

KINEK AJÁNLJUK?
MINDENKINEK!

6-60+ éves korig járnak hozzánk nap mint nap törzsvendégeink, minden korosztály megtalálja a korának megfelelő szépséget a sportban.

HA MÉG NEM PRÓBÁLTAD…

Főszezonban minden reggel 9-11 óra között szigorúan csak a kezdőké a pálya! Lassú sebesség, elméleti és gyakorlati oktatás és természetesen biztosított felszerelés (deszka, mentőmellény, bukósisak) vár Titeket! Ne izgulj, senki nem született úgy, hogy tudott wakeboardozni, mindenkinek gyakorolni kellett és mindenki sokat esett az elején! 🙂

Hálistennek vízbe esünk és nem fáj… 30-60 perc alatt szinte mindenki elsajátítja az indulást és a kanyarodást, aki figyel oktatóink tanácsaira. Sokkal könnyebb mint a biciklizés! 🙂

Időpont foglalás nem szükséges, csak egy fürdőruha! 🙂 Elő és utószezonban a nyitvatartás változhat, kérjük látogassatok el facebook oldalunkra vagy telefonáljatok bátran az aktuális infók miatt!

HA MÁR RUTINOS VAGY…

Főszezonban 11 órától normál sebességgel üzemel a pálya, 8 jó minőségű ugrató/slider, igény esetén haladó oktatás, jó társaság és hangulat vár Titeket minden nap!

A szezon folyamán több tábor és háziverseny kerül megrendezésre, ahol szeretettel várunk mindenkit aki kipróbálná magát! 🙂 A jegyárak a kezdő felszerelést (kezdő deszka, mentőmellény, bukósisak) tartalmazzák, igény esetén profi, famagos deszkát is tudtok bérelni, amikkel szuperül lehet elemeken gyakorolni!

Elő és utószezonban a nyitvatartás változhat, kérjük látogassatok el facebook oldalunkra vagy telefonáljatok bátran az aktuális infók miatt!

2017-es áraink:

1 órás diák jegy 3000FT helyett 1500FT
3 órás diák jegy 5000FT helyett 2500FT
Napi diák jegy 6500FT helyett 3000FT

Figyelem! A wakeboard pálya a DombBeach Strand területén helyezkedik, így a strandbelépő (1000FT) megváltása mindenki számára kötelező! A területen csak érvényes karszalaggal szabad tartózkodni!