VISSZA
Weboldal: www.thermalpark.hu Telefon: 00 36 94 554 324 Város: Szentgotthard
Online kedvezmény
20%

St.Gotthard Spa & Wellness
Kategória: Egészség, Szórakozás

Az egész évben működő animációs termálpark komplex szolgáltatást, tökéletes kikapcsolódást és regenerálódást nyújt az ideérkező családok számára.
A fürdő egyedülálló mediterrán hangulatát a pálmafák, egzotikus növények és a velük szoros összhangban kialakított természetes kőburkolatok biztosítják.
Az élményfürdő üvegkupolája alatt a januári télben is mediterrán tavasz van!

A fürdő a valódi spa, wellness- és gyógyfürdők minden igényt kielégítő luxus szolgáltatásait és magas színvonalú élő animációt biztosít kedves vendégei számára. Mintegy 1500 m2 vízfelületével, különleges csúszdáival, pezsgőfürdőivel, szaunáival, klasszikus római fürdősorával, sportolási lehetőségekkel, gyógy- és wellness kezelésekkel várja vendégeit.

Szentgotthárd önkormányzata elhatározta, hogy fejleszti a város és környékének idegenforgalmát. A koncepció kidolgozására és megvalósítására létrehozta a Gotthárd-Therm Kft-t, amely a város 100 %-os tulajdonában van.

Első lépésként a kft. megnyitja és üzemelteti a nemzetközi viszonylatban is magas színvonalú élményfürdőt, a továbbiakban pedig koordinálja a fürdőhöz kapcsolódó, minden igényt kielégítő szálláshelyek ( szállodák, üdülőfalu, luxus kemping) létesítését.

A Gotthárd-Therm Kft. feladata továbbá a térség turisztikai vonzerejének növelése is.