VISSZA
Star City Hotel
Weboldal: www.starhotel.hu Telefon: +36 1 479 0420 Város: Budapest
Cím:
20%

Star City Hotel
Kategória: Utazás Érvényes:

20% engedmény az előre megrendelt – www.starhotel.hu oldalán közzétett, az adott szállodára érvényes ellátást tartalmazó szobaár, illetve a szállást is tartalmazó csomagajánlatok áraiból.
A kártya birtokosa már foglaláskor köteles jelezni, hogy kedvezményre jogosító kártyával rendelkezik és szeretné igénybe venni a kedvezményt.
Hivatkozási jelszó: ISIC
A kedvezmény kizárólag közvetlenül a szállodánál történt foglalások esetén érvényesíthető, illetve más kedvezményekkel össze nem vonható!

A családbarát Star City Hotel 48 tágas, ízlésesen berendezett szobát kínál Budapest központjában. A barátságos lobby bár kitűnő lehetőséget nyújt egy finom ital elfogyasztásához a nap végén. A jól felszerelt, modern konferenciaterem ideális helyszíne lehet kis és közepes létszámú rendezvényeknek.
A Keleti Pályaudvar és a Városliget közelében fekvő szálloda a belvárosi lakónegyedben kínál pihentető nyugalmat. Kitűnő tömegközlekedési lehetőségeinek köszönhetően a város bármely pontja könnyedén elérhető, a Széchenyi Fürdő és Budapest számos nevezetessége gyalog is könnyen megközelíthető.
Szobatípusok:
Egyágyas szoba, kétágyas/franciaágyas szoba, háromágyas szoba, családi szoba (pótágy és babaágy igényelhető).