VISSZA
Weboldal: www.ujpalotafitnesz.hu Telefon: +36 30 605 5068 Város: Budapest
Online kedvezmény
25%

Újpalota Fitnesz Centrum
Kategória: Egészség, Szolgáltatás

Teljes árú konditermi belépőinkből és bérleteinkből 25% kedvezményt adunk.

Lassan egy éve (2019. április 1-jén) új tulajdonos vette át a Centrum üzemeltetését. A külső (arculati) megújulás mellett az eszközök és a szolgáltatások folyamatos bővülése azóta is érezhető. Fontos számunkra, hogy egy családias hangulatú, baráti közeg várja a vendégeket, függetlenül attól, hogy a hozzánk látogató kezdő (újrakezdő), haladó, vagy versenysportoló. Alapvető értékünk a hitelesség is: nem csupán üzletet látunk egy fitnesz centrum üzemeltetésében, hanem olyan helyet, ahol úgy kapcsolódhat ki a vendég, és tehet az egészségéért, hogy közben szakavatott kezekben van. A tulajdonos (aki maga is aktív, válogatott sportoló) mellett több kollégánk oktatja a jövő nemzedék fitnesz instruktorait.

Rólunk, néhány szám tükrében:

  • 1000+ négyzetméternyi hasznos tér
  • 100+ gép, 1,5 tonna tárcsasúly
  • Rekortán burkolatú terasz (200 négyzetméter), mely szezonálisan (tavasztól őszig) használható funkcionális vagy csoportos edzésre
  • 10 szakavatott személyi edző
  • Számtalan csoportos óra az emeleti tornateremben, folyamatosan megújuló órarenddel
  • 10 személyes finn szauna
  • Szolárium
  • 4 masszőr
  • Újpalota Nails műköröm szalon

Fehérje bár, minőségi sportitalokkal, edzés előtti stimulánsokkal, készételekkel, desszertekkel, kávéval

Jelenleg 6 futópad, bicikli, ellipszis gépek, taposók, karergométer, Sky-erg, és evezős ergométer alkotják a cardio gépek csapatát, amelyeken az edzés előtti bemelegítés vagy egy komplett cardio edzés is végezhető, használatukban és a programok beállításában edzőink is szívesen segítséget nyújtanak.

A súlyzós edzés kedvelőinek 2 erőkeret, egy guggoló állvány, egy Smith-keret is rendelkezésükre áll, az edzésben pedig a kihelyezett bandázsok, erőemelő övek, csuklópántok is segítségükre lehetnek. Láb erősítő gépeink népes sorát új lábtolóval és a várva várt fekvő combhajlító géppel is megtoldottuk, a lábnap pedig nem lenne teljes vádli erősítés nélkül, így ülő és álló vádligép is található a teremben, hogy mindenki megtalálhassa a számítását. A géppark új tagjai között találunk még hátgépet, mellnyomót, vállgépet is.

Gumikötelek, bordásfal, kisebb kézi súlyzók, pilates labdák találhatóak az edzőtér több pontján, melyekkel bárki változatosabbá teheti az edzéseit, ezen kívül különböző SMR hengerek, tatami segíti a nyújtást, az edzés végi levezetést vagy a talajon történő munkát.