VISSZA
Weboldal: www.unicumhaz.hu Telefon: +36 1 476 2383
Cím:
  • 1095 Budapest, Dandár utca 1.
50%

Unicum Ház
Kategória: Szolgáltatás

Az Unicum Ház látogatása alkalmával egy húszperces filmet nézhetnek meg a cégről és a Zwack családról magyar, angol, német vagy olasz nyelven szinkronizálva, de számos további nyelven feliratozva is.

A kiállítótérben Magyarország és a Zwack család történetét párhuzamosan követhetik a látogatók, kezdve a Belle Epoque, a „boldog békeidők” korszakával, folytatva a két világháború közötti időszakkal, a II. világháborún és a náci megszállás idején át egészen a kommunista rezsim hatalomra jutásáig, amikor a Zwack család kénytelen volt Amerikába menekülni.
Innen – egy szimbolikus fal és egy Magyarországot a nyugati világtól elválasztó sorompó másik oldalán – a vitrinek két részre osztottak: az egyik oldalon a száműzetésben élő Zwack család sorsa, míg a bal oldalon az államosított szocialista nagyvállalat története elevenedik meg. A család és a gyár története 1989-90-ben, a rendszerváltás, a demokratikus Magyarország megszületése után ismét egyesül.
Kiállításunkon QR kódok segítségével teheti teljessé az élményt, melyekkel további filmrészleteket, riportokat és családi történeteket tekinthet meg.
Utazzon a világ körül az Unicummal és örökítse meg az élményt Selfie-automatánkkal! Küldje el barátainak, ismerőseinek az itt készült fotókat!
Galériánkon található Európa egyik leggazdagabb, több mint 17.000 darabból álló minipalack gyűjteménye is.

A honlapunkon meghirdetett időpontokban kínálunk tárlatvezetést az „Unicum Szíve” régi lepárlóba. Vendégeink a gyógynövények és gyártástechnológia megismerésén túl a pincerendszerbe leérve Unicumot és Unicum Szilvát, prémium túráink keretében pedig Unicum Baristát és Unicum Riservát is kóstolhatnak hordóból csapolva.

A Mintaboltban nemcsak valamennyi, a Zwack cég által gyártott és forgalmazott italt vásárolhatják meg, hanem pólókat, bögréket, posztereket és egyéb emléktárgyakat is.

Kedvezmény:

  • 18 év alatti, diákigazolvánnyal rendelkező látogató: 50% kedvezmény a teljesárú múzeumi belépöjegy árából
  • 18 év feletti, diák- és tanárigazolvánnyal rendelkező látogató: 20% kedvezmény a teljesárú múzeumi belépőjegy árából

Unicum Ház
1095 Budapest, Dandár utca 1.
+36 1 476 2383

www.unicumhaz.hu

Zwack Mintabolt
+36 1 456 5247

www.zwackwebshop.hu

 

Facebook:  https://facebook.com/unicumhaz
Instagram: @houseofunicum