VISSZA
Weboldal: www.guessdebrecen.hu Telefon: 36 70 / 606-62-66 Mobil: 36 70 / 247-67-57 Város: Debrecen
Online kedvezmény
20%

GUESS Debrecen – CHERRY
Kategória: Szolgáltatás

Guess – A kifinomult szenvedély világmárkája Debrecenben

A Guess fiatalos és szexi kiegészítõi közül válogathatunk kedvünkre ezentúl Debrecen szívében. A márka alapításának 30. évfordulóján készen áll arra, hogy kifinomult érzékiséget és pozitív energiákat hozzon városunkba.

A Guesst a Franciaországból Kaliforniába költözõ Georges, Armand, Paul és Maurice Marciano indította el hódító útján 1981-ben. A márka ekkor speciális, kõmosott farmernadrágjával robbant be a köztudatba újraértelmezve a ruhadarabhoz fûzõdõ asszociációkat és forradalmasítva a farmerdivatot. Habár a 80-as években a Guesst elsõsorban farmermárkaként ismerték, nem kellett sokat várni az órakollekció debütálására sem, melyet további kiegészítõk követtek. A legnagyobb sztárok ruhatárában is megtalálható Guess darabok idõtlenségének titka, hogy ezek a kreációk nem követik vakon a divatvilág rövid életû trendjeit, hanem a 30 éve létrehozott hitvallásnak – és természetesen a kor aktuális divatirányzatainak – megfelelõen egy egyedi életszemlélettel ajándékozzák meg viselõiket.

A Guess attitûd merész és érzéki, minden tekintetben amerikai – egy kis nemzetközi hatással fûszerezve.

A luxusmárkákkal versengõ dizájn a Guess esetében elérhetõ árakkal párosul – még egy ok, amiért a Marciano fivérek büszkesége kiérdemelte szeretetünket. Finoman kidolgozott táskák, szupernõies lábbelik, trendi pénztárcák, fiatalos órák, fényesen csillogó ékszerek – a márka legnépszerûbb darabjai mindössze egyetlen karnyújtásnyira…

ONLINE rendelés az ország EGYETLEN GUESS Webshopjából.