VISSZA
Weboldal: www.mnggurman.com Telefon: 06 1 782 0806 Mobil: 06 30 300 8651 Városok: Budapest, Törökbálint,
Online kedvezmény
10%

Montenegrói Gurman Étterem
Kategória: Gasztronómia

A Montenegrói Gurman egy tradicionális montenegrói étterem. Ízvilágával, hangulatával és vendégszeretetével igazi mediterrán érzést kínál vendégei számára

A jól ismert és kedvelt autentikus ételeket Szerbia és Montenegróból érkezett szakácsaink és pékeink eredeti recept alapján készítik, ezáltal biztosítva a délkelet-európai konyha eredetiségét és sokszínűségét. A Pljeskavicát, Csevapcsicsát, Ustipákot színtiszta borjúhúsból készítik, a lepényt is helyben gyúrják, kemencében sütik.

Nem csak a montenegrói ízek szerelmesei, de az igényes gyorsételeket keresők számára is ideális hely a Montenegrói Gurman. Éttermünkben minden ételünk frissen, a rendelést követően készül. Magas minőségű, friss, természetes alapanyagokkal dolgozunk.

Az első éttermünket a Blaha Lujza tér közvetlen közelében 2010. márciusában nyitottuk meg. Az étterem rövid időn belül olyan sikereket hozott számunkra, mint a Time Out Budapest magazin díja a „Best exotic cheap eats” kategóriában, valamint elnyertük a Dining Guide magazintól a „Legjobb egzotikus kifőzde” fődíját is.