VISSZA
Weboldal: www.racecenter.hu Mobil: 00 36 70 633 7223 Város: Budapest
Online kedvezmény
30%

RaceCenter Autóverseny Szimulátor Központ
Kategória: Szórakozás

Bulizzatok a belvárosi Autóverseny Szimulátor Központban, a RaceCenterben!

Vezessetek egyszerre 10 szimulátoron és bulizzatok utána ugyanitt. Házi bajnokságot szervezve akár 10-20-30 fő is eljöhet játszani. Több, mint 100 pálya, és 20 féle autó közül választhattok! Válasszatok élmény csomagot!

Beugorhattok páran is játszani, akár egy buli előtt is, de játszhattok egy több órás nagy derby-t is, házi bajnokságot rendezve, érmekkel díjazva.

Melegszendvics bárunkban széles italválasztékkal is várunk. Ajánljuk Drink & Drive programunkat is, ahol végre ihatsz és vezethetsz!

Szereted a Forma1-et?   NE CSAK NÉZD, ÉLD IS ÁT!

Szeretnél egyszer igazán száguldozni – kockázat nélkül? Kíváncsi vagy a Hungaroringre vagy más Forma 1 pályákra? Vezetnél rajtuk? Akkor…

Gyere és válassz a több, mint 100 pályából, a több, mint 20 féle járműből. A pályák is, és az autók is az igaziak megszólalásig tökéletes hasonmásuk, teljesen élethűek. Csak épp biztonságban vagy! Akár 320 km/h-val is száguldozhatsz! Érezd, hogy benne vagy!

Száguldjatok, ahogy a Forma1-es pilóták!

Gyertek el többen, versenyezzetek együtt akár 10-20-30 fővel! Próbáljatok ki többféle autót, vagy többféle pályát 1-2 óra alatt! Egyszerre akár tízen is versenyezhettek, 20-30 fő esetén több órás házi bajnokságot is szervezünk, de játszhattok egyedül is a számítógép ellen. Közben pedig várunk szendvicsbárunkban, nagy italválaszték mellett.

Drink & Drive – Egy hely, ahol ihatsz és vezethetsz!

Minden szimulátor a legmodernebb szimulációs technikával van felszerelve:

körpanorámát biztosító 3 db 27”-os monitorral, Forma1-es kormánnyal, versenyautó üléssel, force feedback és hangtechnikával, legjobb szimulációs szoftverrel

Lépj a gázra!