VISSZA
Weboldal: www.vorospk.hu Telefon: 00 36 1 2176756 Város: Budapest
Online kedvezmény
10%

Vörös Postakocsi étterem
Kategória: Gasztronómia

A Vörös Postakocsi étterem az autentikus magyar konyha ételekből kínál nagyon széles választékot az idelátogatóknak. Az étterem minőségi kiszolgálást nyújt a belváros központjában elfogadható árakon. A tradicionális nehéz magyar ételeket könnyedebb formában készítik sok zöldséggel, tej és tejtermékekkel és sovány, zamatos húsok felhasználásával. Az étlapon megtalálhatók a vegetáriánus ételek sokasága. Étel választékunkat a Libamáj és a magyar ételkülönlegességek köré formáltuk. Szakácsaink rengeteget dolgoztak azon, hogy a libamáj elkészítés minden fajta formáját a maximális szintre emeljék. Így született meg 7 átlagon felüli libamáj étel. A második ház specialitása – a Mangalica Sertés Oldalas. Az étlapon megtalálható 7 különböző fajta Magyar Mangalica Sertés Oldalas – Spare Ribs.

A borkínálatot Magyarország fő borvidékeinek kiválóságaiból állították össze, több mint 70 féle palackozott borból, aminek a fele pohárban is kapható nagyon kedvező áron.

Mindezek után bátran neveznénk magunkat Libamáj és a magyar étel különlegességek Specialistájának. A Vörös Postakocsi Éttermet azoknak ajánljuk, akik a kulináris élvezetek rajongói és a régi magyar konyha megújult ízeire kíváncsiak.